Dermaroller kezelés

A dermarollerrel végzett kezelés a legújabb, hatékony módszere a ráncok elsimításának, a besüppedő, pattanás után visszamaradt hegek, ill. striák kezelésének.
A kezelés lényege a kollagén termelés, kollagén átépülés stimulálása, mely a kötőszövet megújulásához vezet.
A dermaroller a saját kollagéntermelést természetes módon stimulálja, megelőzi és visszafordítja a kollagén csökkenéssel járó állapotot.A kezelés lényege:
A kollagén indukciós kezelést egy hengerrel végezzük, amelynek felületén sok apró tüske található. A henger gördítésekor az apró tüskék a bőrbe mélyednek, a tüskék hosszától függően különböző mélységbe. Az apró szúrások a kollagén szerkezetét megváltoztatják, a rögzült ráncok, hegek vázát képező kollagénrostok felszakadnak, lehetővé téve, hogy átépüljön a kötőszövet.

A kezelés előnye, hogy a bőrfelszín csak minimálisan sérül, a gyógyulási idő a tüskék méretétől függően 1-3 nap.

A kezelés menete:
A kezelés előtt a kezelni kívánt bőrfelületet érzéstelenítő krémmel bekenjük, majd miután az érzéstelenítő hatás kialakult, a hengerrel apró lépésenként többször egymás után gördítő mozdulatokat végzünk. A beavatkozás érzéstelenítő krém használatával csak minimális kellemetlenséggel jár.
A kezelés előkészületekkel együtt, kezelt testrésztől függően 30-60 percig tart.
A kezelés bármely testtájon végezhető, a kezelés ismétlése és a szükséges kezelések száma a dermaroller tüskéinek hosszától, a kezelt területtől, a tünetek súlyosságától egyaránt függ. A következő kezelést csak teljesen gyógyult bőrfelszínen ismételjük, 2-8 hét elteltével.
Már az első kezelés után látható eredményre számíthatunk.
Nem végezzük terhesség alatt, keloidhajlam, aktív gyulladásos bőrbetegség, herpeszes, gombás, bakteriális gyulladás esetén.
.
A mellékhatások ritkák, átmeneti bőrpír, duzzanat, ritkán apró véraláfutás előfordulhat. A kezelés után a bőrt napfénytől óvni kell.
A kezelés eredménye tartós.

A dermaroller kezelés a következő bőrproblémák esetén javasolt:
- ráncok, bőrfiatalítás
- pattanás utáni hegek
- tág pórusok
- májfoltok
- striák, terhességi csíkok.

Kezelés díja:
6000 Ft/alkalom


Bejelentkezés kezelésre:
Telefon: 06-70/597-8111
E-mail: borgyogyasz@citromail.hu
 
 
 
impresszum | jogi nyilatkozat | kapcsolat                                                                                        Pattanás